163013 TH163013 TH0

I blokk får du i både pose & sekk

Går du med tanker om å kjøpe deg en leilighet, gjør du lurt i å vurdere Trysilhus AS. I moderne blokker med flott design fra den kvalitetssikre leverandøren bor du privat og sosialt - på en og samme gang.

Sindre Joranger er daglig leder i Omnibo AS, et selskap som har vokst ut av Trysilhus AS som ble etablert i 1993. 


- Etter hvert som vi har vokst har vi fått samarbeidspartnere som har gjort oss mer robuste. Slik har vi hatt mulighet til å påta oss større arealer og tomter. Med tiden tenkte vi at vi burde hatt flere produkter for å utnytte tomtene på best mulig måte. Valget falt på blokk. Det ble naturlig å skille dette ut fra Trysilhus AS, så vi startet Omnibo AS i 2014. Salget så langt har vært veldig godt, og nå driver vi med oppføring av den første blokken.


Joranger forteller at de for tiden har tre prosjekter gående. Det første er i Skafjell hvor de har 60 leiligheter fordelt på fem blokker. Blokkene skiller seg på mange måter fra husene de bygger i Trysilhus AS. Blant annet har de forskjellige planløsninger, og med Omnibo AS tilbyr de også en mindre toroms-leilighet på 47 kvadratmeter, noe de ikke gjør i Trysilhus AS.


- Jeg tror de som kjenner til Trysilhus AS og historien vår synes vi har en god gjennomføringskraft. Tilbakemeldingene har vært veldig gode, og vi har solgt bra i både Hokksund, Skafjell og Rygge. Konseptet med blokkene er slik at de ikke ligger på en rett snor, men er sideforskjøvet. Da får alle en privat inngangsdel i tillegg til en privat utedel. Selv om man bor sammen med mange andre i en blokk, så har man en privat terrasse. Det er det veldig mange som setter pris på.


I prosessen med å skape blokkene tenker Omnibo AS annerledes enn mange andre. Fokuset deres ligger på å tenke innenfra, og på å finne gode planløsninger for å bygge effektive leiligheter. Stikkord er at de skal være praktiske, effektive og mest mulig vedlikeholdsfrie.


- Selskapet er inne i en vekstfase. Per i dag er vi 14 medarbeidere på kontoret og seks snekkere. Vi ansetter kontinuerlig egne snekkere, og skal ha inn totalt opp mot 20 stykker. I tillegg har vi en egen entreprenør. På det feltet skiller vi oss også litt fra andre, for vi gjør selv alt fra A til Å; fra å starte med å kjøpe og utvikle tomten til å selge det ferdige produktet.


Veien videre ser lys ut for Omnibo AS. Etter å ha startet oppføringen av sin første blokk med 12 leiligheter i sommer, er målet å ha ferdigstilt totalt 60 leiligheter innen året er over.

Les mer...

2016-09-20 13.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Trysilhus AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      32 21 55 00
    • Adresse:
      Grønland 67
      3045 Drammen
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv