5 tips til bedre helse

Sjekk hvor lite som skal til for å gjøre helsen bedre.

  1. Kosthold og mosjon
    Kroppen trenger fysisk aktivitet minimum i en halv time hver dag. Kroppen trenger også et sunt og variert kosthold, som inneholder fet fisk, grove kornprodukter og fem frukt eller grønt om dagen. Reduksjon av inntak av sukker og salt er godt for helsen.

  2. Lær noe nytt hver dag
    Sansesystemet i hjernen trenger å bli stimulert, og hvis vi lærer oss noe nytt hele tiden beskytter vi oss i en viss grad mot aldring. Det skaper nye nettverk i hjernen. En annen fordel er at vi blir smartere, og det sier man ikke nei til!

  3. Dra til legen
    Ta en legesjekk og finn ut hvordan det ligger an med blodtrykk, blodsukker og eventuelle vitamin mangler. Bli også kjent med helsehistorikken i familien din, så vet du om du er i risikosonen for å utvikle arvelige lidelser.

  4. Sosial kontakt
    Å være i kontakt med andre mennesker er viktig. Da utvikler vi empati og lærer andre mennesker bedre å kjenne. Sosial kontakt er også en boost for humøret!

  5. Godta livet som det er
    Å akseptere at ting ikke er slik som du skulle ønske er ikke alltid like lett. Det er viktig å vite når man skal kjempe og å ønske å gjøre sitt beste. På den andre siden er det også viktig å kjenne til sine begrensinger, og akseptere livet som det er.
Les mer...

2017-10-17 15.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv