172042172042-1172042-2172042-3

Gildeskål Sparebank – en liten bank med stor kompetanse

Gildeskål Sparebank er den lille sparebanken med den store kompetansen. Banken ble opprettet i 1883, og har siden den gang drevet tradisjonell bankvirksomhet. De har vært selvstendige helt siden oppstarten, og ønsker å bidra til lokalsamfunnets videre utvikling.

Gildeskål Sparebank holder til på Inndyr i Gildeskål, og har en stor kundekrets som strekker seg over hele landet. Som aksjonærer i EIKA-Gruppen AS er de én av 73 lokalbanker i EIKA-Alliansen; en av Norges største finansgrupperinger. Gildeskål Sparebank har vært en svært viktig del av nærmiljøet i kommunen, der de har en stor betydning for både privatpersoner og næringslivet.


Sparebanken er med sine fem ansatte per 1. januar 2017, landets minste bank. Banken utfordres derfor stadig mer i forhold til de regulatoriske kravene til finansvirksomhet. De ønsker å være en god rådgiver for alle innbyggere, og står til tjeneste for alle som ønsker å flytte og etablere seg i kommunen.


Det å skaffe seg et sted å bo er et stort valg for de fleste, og mest sannsynlig den aller største investeringen du gjør i livet. Her har Gildeskål Sparebank autoriserte finansielle rådgivere som vil komme med veiledning og gi gode råd. 


Gildeskål Sparebank tilbyr Boliglån Ung for deg mellom 18 og 33 år, der du kan låne opp til 85 prosent av kjøpesummen til bankens laveste renter. Banken tilbyr også en egen sparekonto til barn; «Emma og Elias», der barnet kan spare til sin utdanning eller egenkapital til egen bolig – med ekstra god rente.


172042-2


Gildeskål Sparebank ønsker også å informere barn om penger og kort ettersom det er viktig at de lærer seg og får forståelse for et budsjett. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr de også forsikringsprodukter fra A-Å, pensjon, rådgivning, lån og sparing – til privatkunder så vel som bedriftskunder.

Les mer...

2017-05-30 15.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • Gildeskål Sparebank
    • Mail:
    • Hjemmeside:
    • Telefon:
      75 75 78 20
    • Adresse:
      Inndyrveien 79, 8140 Inndyr
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv