Vet du hva som er hemmeligheten bak gode ansatte?

For å være blant de beste er man avhengig av kompetente og pålitelige ansatte. Det vet tømrermester Henning Berntsen som innehaver av sin miljøsertifiserte Gaselle-bedrift.

– Vi har fokus på kursing av ansatte og trivsel i bedriften. At vi er Miljøfyrtårn gjør at vi også har et større fokus på HMS og den biten. Dette gjør vi både fordi det er viktig å være miljøbevisst, men også fordi man ofte må ha dette på plass når man skal gi tilbud til kommune, fylke og stat. De vil gjerne ha en form for sertifisering på de som utfører jobbene, og dette er viktig i forbindelse med det grønne skiftet, sier Henning Berntsen.


Han er innehaver og mannen bak tømrermester-firmaet på Nøtterøy som bærer hans navn. Det startet som et enkeltmannsforetak i 2005, og ble senere omgjort til et AS i 2013. Byggmesteren Daniel Danielsen kom inn på eiersiden 1. januar 2015.


Berntsen forteller at de har vokst sakte, men sikkert siden dag én. Per i dag er de 15 ansatte i tillegg til noen fast innleide medarbeidere. Både han og Danielsen er bygg- og tømrermestere, og selv har Berntsen byggteknisk fagskole i bunnen. 


– Det har vært gode tider for håndverkerbransjen i området de siste årene, og vi har god tilgang på arbeid. I de siste åtte-ni årene har det til og med vært bra på vinterhalvåret, så vi har fullt opp med jobb hele året. Vi gjør alt fra å sette opp et vindu hos gamle fru Hansen til å sette opp eneboliger i rekke - og alt imellom. Ofte har vi hovedentreprisen på oppdrag, med andre faggrupper underlagt oss. Det er veldig vanlig for en byggmester.


Tømrermester Henning Berntsen AS ble utnevnt til Gaselle-bedrift i fjor, og kan i tillegg skilte med å inneha sentral godkjenning. De er også godkjent våtromsbedrift og godkjent som ENOVA-rådgivere. Sjefen sjøl forteller at de har brukt mye ressurser på kompetanseheving.


– Vi har vært flinke til å kurse oss for å følge med i tiden. Det koster å ha dyktige folk, men de ansatte setter veldig pris på det. Mange i staben er fra lokalområdet, som Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg, og vi jobber stort sett i de samme kommunene, i tillegg til Sandefjord, Stokke, Horten og Åsgårdstrand. Lærlinger har vi egentlig alltid vært flinke til å ha, og per i dag har vi to stykker. Vi tar kun inn folk med norsk svennebrev, og i firmaet har vi svennebrev innen både forskalingssnekker-, tømrer- og murerfaget.


– Jeg er veldig fornøyd med den gjengen vi har nå. Man skal ikke bare være flink i faget, men være hyggelig og grei også. Vi jobber jo i et serviceyrke! Avslutter Berntsen, som vil påpeke at han er storfornøyd med gutta sine.

Les mer...

2018-01-30 10.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Tømrermester Henning Berntsen AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    33 34 55 50
  • Adresse:
    Smidsrødveien 45, 3120 Nøtterøy
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv