174059ssd174059f174059asegj174059dsdwaf174059åopf

Massasjeterapi i Volda

Midt i Volda sentrum finn du Volda Massasjeterapi. Salongen tilbyr god og solid massasje. I tillegg får du fotpleie, manikyr, pedikyr og voksing. Bestill din time i dag.

Fine Quek er ein av dei fire tilsette i salongen. Ho fortel at ho tidligare har utført massasje på ei av dei fire jentene i den svært populære popgruppa Spice Girls.


– Melanie Chrisholm var godt fornøgd med massasjen. Det var også prinsessa av Saudi-Arabia, smiler massøsa, som såleis bør det vere meir enn god nok for kresne voldingar også.


174059f


– Vi tek gjerne imot kundar frå heile regionen. Naturlegvis både kvinner og menn, smiler Quek. Ho har jobba på salongen sidan i mai, då dei opna dørene i Halkjelsgate 18.


Kvalitet

Der er Ermelita Folkestad som er eigar av Volda Massasjeterapi. Ho har fått mange tilbakemeldingar på at det er eit tilbod som har vore etterlyst. No gjeld det å få fleire kundar til å finne vegen til salongen. På ein av veggane inne i lokala i Volda sentrum heng diplomar på rekkje og rad. Diplomar som fortel at det er godt kvalifiserte kvinner som utfører behandlingane.


174059asegj


– Vi har mange kundar som har prøvd både kiropraktor og fysioterapeut utan å bli betre, men som har fått god hjelp her hos oss, seier Nancy Markstedt.


Mange tilbod

Volda Massasjeterapi kan også tilby fleire tilbod enn massasje. Mellom anna manikyr, pedikyr og fotspa. Det er Phim Nakdee som står for dette, og ho har også erfaring som hårstylist.


– Vi inviterer alle frå regionen til å kome til Volda og prøve eitt eller fleire av våre tilbod. Massasjeterapien er svært god, og mange kjem tilbake for fleire behandlingar. Dette gjeld også dei andre tenestene vi kan tilby, så ikkje nøl – bestill din time i dag, seier trekløveret til Det Norske Bransjemagasinet.

Les mer...

2017-11-24 16.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Volda Massasje
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      70 07 70 32
    • Adresse:
      Halkjelsgate 18, 6100 Volda
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv