183015c183015d183015fc

Unngå belastningsskader som håndverker – kjør komfortabelt i arbeidstiden

I et yrke der dagene er preget av fysisk hardt arbeid og firmabilen tar deg til og fra de forskjellige oppdragene, er det viktig at bilen du sitter i møter dine behov.

Bertel O. Steen Sandefjord startet det nye året i splitter nye lokaler på 2000 kvadratmeter, og etablerte samtidig en etterlengtet salgsavdeling for varebiler, og har nå også utstillingsbiler i sitt lokale.


I dag er vi på besøk hos Bertel O. Steen Sandefjords nye, lyse og utvidede lokaler. Vi prater med daglig leder Helge Nilsen og selger Anette, som viser oss rundt. De kan fortelle om den relativt ferske nyheten X-klasse; Mercedes’ aller første pickup – der kvalitet er førsteprioritet.


X-klasse er en pickup. Mercedes har aldri hatt pickup før, så vi har hatt veldig store forventninger og gledet oss veldig til den kom i høst. Vi lanserte den med et brak, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på bilen. Bilen er støysvak, den er god å kjøre og det er mye personbilkomfort i den. Den kan trekke tre og et halvt tonn hengevekt og et tonn på planet, forteller bilselger Anette.


183015fc


Foreløpig finnes Mercedes X-klasse med to motoralternativer, både med og uten automatgir.

– Og til høsten kommer det en ny utgave; V6, med 285 hester, legger Helge Nilsen til.

– Støynivået og kjørekomforten er den store forskjellen, og det vil folk legge merke til. Det er som å kjøre en personbil, og den er dessuten veldig drivstoffbesparende, sier Nilsen og presiserer at dette er en bil som er en stor investering for helsen.


Innenfor varebilsegmentet skjer det stadig noe nytt. Digitalisering og modernisering av de eksisterende firmabilmodellene, bidrar til å øke komforten og kan være løsningen på HMS-utfordringene håndverkere opplever i hverdagen.


– Jeg var på messe i utlandet og så på den nye, digitaliserte utgaven av Sprinter. Den kommer også som forhjulsdreven. Du merker omtrent ikke girskiftet og innlastingen blir lavere, sier Anette imponert.


183015d

Les mer...

2018-05-08 10.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Bertel O. Steen Vestfold AS avd.Sandefjord
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      33 48 80 00
    • Adresse:
      Skolmar 20, 3232 Sandefjord
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv