Selger kjøleprodukter med 30 års

KH Kjøleprodukter AS har over 30 års erfaring innen kjølebransjen, og var en av de første i Tønsberg til å tilby varmepumper. - Vi selger det kunden vil ha.

Kjell Hamer har hatt en hånd i alt fra lampeskjermer, stativer, maleranlegg og produkter til kjølerom. I 1997 startet han KH Kjøleprodukter AS og satset på kjølerom og varmepumper, og han har ikke sett seg tilbake.

– Så kom denne varmepumpa som ingen forstod så veldig mye av, det var jo helt gresk for mange på slutten av 80-tallet, ler Hamer.

Daglig leder i firmaet skjønte at her kom en bransje som var verdt å hoppe på, og KH Kjøleprodukter spesialiserer seg nå på Panasonic varmepumper som har vunnet flere Best i Test i 2016, og Hamer forteller at de har veldig lite reklamasjon.

– Men det er klart du har en 4-5 merker som er omtrent like gode, det er ikke til å komme fra, og vi selger det kunden vil ha, sier han.

Ved siden av varmepumper er hovedsatsingen til KH Kjøleprodukter naturligvis akkurat det; kjøleprodukter. De forhandler både Norcool og Thermocool kjølerom, og driver en del service både lokalt i området, men strekker seg også til Oslo for både salg og service.

– Vi er stadig vekk inne i Oslo og driver service og bytter termostater og sånt, det er i grunn morsomt, sier Hamer.


181048oo


Hamer selv har over 30 års erfaring innen kjølebransjen og produksjon av kjøleprodukter, og de satser nå på kjøleprodukter til privatkunder.

–  Kjølerom er tyngre enn kjøleskap, men når folk først har fått det så går de ikke tilbake, sier Hamer.

Som en nysatsing i firmaet etter at Hamer går av med mulig pensjon i år, vil de samarbeide med andre bedrifter som driver med varmepumpeinstallering og som ikke er interessert i service.

– Så lenge folk kjøper varmepumper, så blir det service, sier Hamer.

HK Kjøleprodukter vil da kunne tilby å utføre servicen for samarbeidende bedrifter, forteller Hamar.

­– Jeg må vel innse at jeg begynner å bli gammel nok til å pensjonere meg selv om jeg syns det er morsomt å holde på, sier han.


– Jeg har glemt å stoppe, jeg skulle vært pensjonert for seks år siden, ler Hamer.

Les mer...

2018-01-25 09.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • KH’s Kjøleprodukter
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    33 33 30 83
  • Adresse:
    Smidsrødveien 45, 3121 Nøtterøy
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv