Gå tur i høstskogen

Vakre naturomgivelser vil slå pusten ut av deg, øke humøret og bedre blodtrykket. Her er fem aktiviteter du kan gjøre i naturen:

Gå en tur alene

Vi slår et slag for den gode gamle spaserturen i naturen! På denne måten får du de 30 minuttene med fysisk aktivitet som Helsedirektoratet anbefaler, og det gir deg mulighet til å oppleve den vakre høstnaturen.


Plukk sopp

Skogen byr på mange delikatesser, blant annet deilig sopp! September er i grunn den beste månedene for å plukke sopp, men mulighet er fremdeles i oktober. Når det er sagt er det også enkelte sopper som ikke kommer opp før i oktober. 


Spaser med kjæresten

Manges hverdag er fylt av arbeidsoppgaver og foreldreansvar, og det kan være vanskelig å finne tid til hverandre. Ta en pause fra jobb og rutiner, og kos deg med din bedre halvdel i vakre, norske omgivelser.


Fisk

Finn frem riktige klær, fiskeutstyret og fang din egen middag! Ingenting smaker så godt som en fisk du har fanget selv. Det vil gjøre godt for både deg og din helse.


Jogg i naturen

Utnytt naturen til det fulleste og ta deg en aldri så liten joggetur i naturen. Frisk luft i lungene og mosjon vil gi deg en boost i hverdagen.

Les mer...

2017-10-25 09.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv