Derfor skal du UV-lakkere gulvene dine

Begynner gulvene i huset å bli slitne og slitte? Med UV-lakkering fra Enes og Olsen Malerforretning AS blir de som nye - til en fornuftig pris.

Verdalbedriften er spesialister på maling og gulvbelegg. I tillegg kan de forvandle slitte, trøtte og blasse gulv slik at de fremstår som nye. Er du redd for at du må bytte ut og kjøpe nye gulv flere steder i hjemmet, kan du puste lettet ut takket være en spesiell lakkeringsmetode.


– I seg selv er ikke det å lakkere gulv noe nytt, men metoden er ny og kalles UV-lakkering. Gulvet lakkeres først, og deretter går man over det med en maskin som sender ut UV-stråler. Vi er så langt de eneste i Nord-Trøndelag som utfører dette. Det fine er at man kan UV-lakkere de fleste typer gulv, og ikke minst at man kan gå på det rett etterpå.


UV-lakkering revolusjonerer vedlikeholdet av gulv, og kan utføres på tre, parkett, vinyl og linoleum. Med UV-teknologi herdes lakken på sekundet, og du kan både tråkke og danse på det – umiddelbart. Slitestyrken er opp til tre ganger så høy som for vanlig lakk, og når jobben utføres så kjapt, er det ingen som blir berørt av vedlikeholdsarbeidet.


181076pddappd


– Det krever en del renhold først, men man kan lakkere og derved fornye gulvet i stedet for å kjøpe nytt. Hvis for eksempel gulvet er fint, men tungt å holde rent kan dette være et alternativ. Vi har investert i eget utstyr til dette, og håper å få en del slike oppdrag fremover, forteller Dagfinn Enes til Bransjemagasinet. Han er avtroppende daglig leder i Enes og Olsen Malerforretning AS.


I tillegg til hovedfaget maling og gulvbelegg, tilbyr de også tapetsering, sliping av betong- og tregulv samt avretting av gulv. De har butikker i Verdal og Steinkjer, hvor begge butikkene tilhører Fargerike-kjeden, som er Norges største i sitt slag. Begge steder har også håndverksavdelinger som tilhører kjeden Håndverksgruppen.


181076


Den familieeide bedriften feiret 45 år i fjor, og ble startet av eldstebroren hans Øystein Enes og vennen Rolf Olav Olsen. Helt siden starten har de to familiene eid 50 prosent hver. 


– Utviklingen siden 1972 har vært enorm, på alt fra det administrative til de som er ute i felten. Driften videre blir en utfordring. Det kommer stadig flere såkalte ferdigprodukter som tar over mye av den jobben vi gjør, men vi ser ikke mørkt på det. Utfordringen er å få tak i kvalifisert arbeidskraft. Skolene er ikke frempå med å utdanne håndverkere til faget, men vi har en veldig god dialog med videregående skoler i både Verdal og Steinkjer, og har ansatte som drar rundt på skolebesøk.

 

Les mer...

2018-02-14 11.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv