183056dd183056ojf183056fhjdkls183056183056fhsjd183056fsk

Holdt igjen for å gjenvinne kontroll

Å vokse for mye for fort, kan ofte by på utfordringer. Entreprenørselskapet Backe Vestfold Telemark tok et skritt tilbake for å kunne bygge opp en solid grunnmur av kompetanse, trivsel og kontroll.

Backe Vestfold Telemark, som en del av Backekonsernet, omsatte for en halv milliard i 2015.
– Det kom også med noen voksesmerter, sier administrerende direktør Roger Dreyer.


– Ved å skalere ned har vi nå fått bein under virksomheten igjen og bygger nå sakte men sikkert opp en solid bedrift for både kunder og ansatte.


Siden 2015 har nå bedriften redusert omsetningen til 250 millioner i året og redusert noe i antall ansatte, og tar en rolig og kontrollert tilnærming til vekst som skal bygge opp igjen et renommé som en bedrift som har kontroll.


– Vi tar det pent, og vi skal ha en vekst for å bli bedre, ikke for å vise til store, flotte tall.


Dreyer forteller at trivsel blant de ansatte har vært førsteprioritet, for å oppnå kvalitet og lønnsomhet.  
– Vi er en bedrift som har høyt fokus på våre ansatte, og vi har brukt mye energi på å skaffe de rette menneskene og sørge for at de har det bra, sier han.


183056ojf


Han understreker at for å posisjonere seg i bransjen som en bedrift som leverer, må også motivasjonen blant de som er ute være på topp.
– Vi jobber med mennesker som må yte i både pluss- og minusgrader, og som leder av prosjekt må man vite hvordan man motiverer slik at folk føler at de blir tatt godt vare på og har en god arbeidsplass.


Dreyer legger til at Backe alltid er på utkikk etter kompetente fagfolk, særlig ingeniører med driftserfaring.
– Vi er alltid i en prosess hvor vi prøver å tiltrekke oss den type kompetanse kombinert med mennesker som passer inn i organisasjonen vår, sier han.

Som en av de ledende leverandørene av entreprenørtjenester i Vestfold og Telemark, har bedriften også stort fokus på å være i forkant i bransjen med effektivisering og digitalisering.


– Skal vi lykkes med dette må vi også se de menneskene som bruker disse verktøyene som skal gjøre operasjonene. Vi bruker stor grad av digitalisering på prosjektene våre, ikke for å være moderne og fancy, men for å gjøre prosessene mer effektive, sier Dreyer.


Samspillsprosjekter har Backe Vestfold Telemark hatt stor suksess med, og blant slike typer kontrakter med både kommuner og Jotun, hadde de også en samspillsavtale med R8 Property i Porsgrunn om å bygge nye kontorbygg.


– Vi er veldig fornøyde med nye, flotte lokaler som er bygget sammen med R8, tilpasset vår virksomhet.


– Vi vil fortsette med, og har tro på, slike samspillsprosjekter der vi i stor grad kan påvirke verdiskapningen med kompetansen vår - det tror vi er hovedsiktet for kundene våre og oss, sier Dreyer.


183056

Les mer...

2018-06-18 13.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv