– Vi har lov å ha 300 inne i selve lokalene. Men tar du med utendørs har vi hatt i hvert fall et par tusen mennesker på en gang dette ser vi blant annet i Påsken og avslutningshelgen, men også en vanlig lørdag hvor solen varmer og artistene spiller utendørs, forteller Ole. Da står stemningen i taket! Afterskien starter klokka tre-fire, og kjører frem til ca. klokka syv. Det er tiden for å dele dagens beste skiopplevelser, utveksle siste nytt fra bakkene, eller simpelthen la seg rive med av musikken og danse på bordene!
– Som det eneste stedet Hemsedal har vi liveband hver helg og i høytider. Og vi investerer i enda bedre band hvert år, som folk kan gjenkjenne, sier Ole.
Har du stått i bakkene hele dagen, må det selvfølgelig også mat og drikke til. Skistua har alle rettigheter, og består av en del restaurant og en del kafé. Det betyr at du kan velge mellom à la carte i restauranten og gode tradisjonelle retter servert over disk i kaféen. For folk som er annetsteds, har Skistua dessuten også catering, med levering av mat, grilling i bakken eller utsending av kokk til hytte.
-Alle er velkommen på Skistua. Vi har alle aldre i Skistua. Men en typisk stamgjest hos oss er mellom tretti og førti år. Og vi har ingen annen visjon enn å være best for gjestene våre. Det vil si kontinuerlig forberede oss, slår Ole fast.
Etter et par år da snøen har forlatt åstedet litt for tidlig, satser Ole og Pernille på at Kong Vinter står løpet ut nå i 2013. Aller helst skal det være hvitt til langt over påske. Og det er ingen tvil om at det er et ønske de deler med Skistuas skiglade og festglade gjester.
– Skistua er litt kameleon-aktig. For vi har først morgenski. Derfra går vi til lunsj, og fra lunsj direkte over til afterski og deretter kveldskjøring. Og noen ganger har vi selskaper på kvelden. Så er det å rydde og vaske, og så er vi klare til ny dag med nye utfordringer og nye muligheter, sier Pernille.