Hemsedals bankende hjerte

Med sin perfekte beliggenhet nederst i bakkene, er Skistua første stopp for sultne, tørste og festklare skifolk i Hemsedal. Derfor har Ole Bårtveit og Pernille Klemmensen fullt fokus på å levere varene til gangs. Alle vet at Skistua har Hemsedals største og beste afterski, og at slik har det vært i lang, lang tid.

– Vi har lov å ha 300 inne i selve lokalene. Men tar du med utendørs har vi hatt i hvert fall et par tusen mennesker på en gang dette ser vi blant annet i Påsken og avslutningshelgen, men også en vanlig lørdag hvor solen varmer og artistene spiller utendørs, forteller Ole. Da står stemningen i taket! Afterskien starter klokka tre-fire, og kjører frem til ca. klokka syv. Det er tiden for å dele dagens beste skiopplevelser, utveksle siste nytt fra bakkene, eller simpelthen la seg rive med av musikken og danse på bordene!
– Som det eneste stedet Hemsedal har vi liveband hver helg og i høytider. Og vi investerer i enda bedre band hvert år, som folk kan gjenkjenne, sier Ole.

Har du stått i bakkene hele dagen, må det selvfølgelig også mat og drikke til. Skistua har alle rettigheter, og består av en del restaurant og en del kafé. Det betyr at du kan velge mellom à la carte i restauranten og gode tradisjonelle retter servert over disk i kaféen. For folk som er annetsteds, har Skistua dessuten også catering, med levering av mat, grilling i bakken eller utsending av kokk til hytte.
-Alle er velkommen på Skistua. Vi har alle aldre i Skistua. Men en typisk stamgjest hos oss er mellom tretti og førti år. Og vi har ingen annen visjon enn å være best for gjestene våre. Det vil si kontinuerlig forberede oss, slår Ole fast.

Etter et par år da snøen har forlatt åstedet litt for tidlig, satser Ole og Pernille på at Kong Vinter står løpet ut nå i 2013. Aller helst skal det være hvitt til langt over påske. Og det er ingen tvil om at det er et ønske de deler med Skistuas skiglade og festglade gjester.
– Skistua er litt kameleon-aktig. For vi har først morgenski. Derfra går vi til lunsj, og fra lunsj direkte over til afterski og deretter kveldskjøring. Og noen ganger har vi selskaper på kvelden. Så er det å rydde og vaske, og så er vi klare til ny dag med nye utfordringer og nye muligheter, sier Pernille.

Les mer...

2012-12-20 10.15

elesco7

Reparasjonseksperten i Trondheim gir nytt liv til hvitevarer

Artikkel Elesco Trondheim AS, dekker hele Sør-Trøndelag med reparasjon av hvitevarer, TV-apparater og varmepumper.
kontor og prosjektpartner

Entreprenørenes samarbeidspartner for graveprosjekt

Artikkel Med høy administrativ allsidighet og kompetanse rettet mot gravearbeid og arbeid i og ved vei, sørger totalleverandøren Kontor- og Prosjektpartner AS for at anleggsbedrifter følger lover og krav. – Det...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv