Har du en bedrift med kontor i Oslo, Trondheim, Ålesund, Molde, og/eller Volda? Eller ønsker du bare å gi dine ansatte en spesiell kursopplevelse? Rondane Høyfjellshotell ligger fire timers togtur fra alle disse destinasjonene – et samlingspunkt med stort fokus på kurs- og konferanser, hvor deltagerne tilbys det lille ekstra.
– Vi satser stort på å bygge opplevelser rundt oppholdet hos oss, sier markedssjef Ole Trygsland Hoelseth.
Etter snart 80 år i drifter hotellet i dag et tradisjonsrikt høyfjellshotell. Det ble vesentlig oppgradert i 2016 med nyoppussede fellesområder, inkludert basseng, og lokker med både kulinariske og naturskjønne opplevelser.
– Det er viktig for oss at våre gjester både skal føle og smake at de er i Gudbrandsdalen!
Rondane Høyfjellshotell er stolt medlem av De Kulinariske Steder – et nettverk som samler innbydende kurs- og konferansesteder,som øker bevisstheten rundt norsk mat og stolthet rundt norsk matkultur. Matjournalisten og NRK-kokken bak juleprogrammet “Kvelden før kvelden”; Øyvind Hjelle, har utviklet Rondanemenyen, som har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra gjester.
– Vi er i tillegg Gudbrandsdalsmats største kunde, som har superlokale produkter, sier Hoelseth.
Markedssjefen nevner blant annet Den lille tytingfabrikken som i sommer kunne tilby villbringebærsyltetøylaget av lokale bær.
– Vi går også veldig langt for å sørge for at det storfekjøttet du får er fra storfe som har beitet i Gudbrandsdalen. Det er vi er ganske stolte av – vi måtte gjennom en del byråkrati for å få sertifisert at dyret vi kjøper er fra vår dal, sier han.
Kulinariske opplevelser kan også nytes utenfor hotellet, som tilbyr en opplevelsespakke, inkludert en tur til Arne Brimis Vianvang, for å besøke mesterkokkens vinkjeller og høre historier samt smake maten, forteller Hoelseth. For en mer lokal opplevelsestur som Fossturen, er det knappe 11 minutter gange fra hotellet, og kan inkludere historiefortelling og smaksprøver fra Gudbrandsdalen.
– Hotellet ligger også ved trappen til Rondane Nasjonalpark med ti topper over 2000 meter, og hele området er lett tilgjengelig for alle fjellvandrere.
Hotellet består av 210 senger, 50 rom, 10 hytter og 4 leiligheter, og kan både delvis og helt leies for en uforstyrret sosial samling.
– Her oppe finner du fjellets ro og får det beste av hva Gudbrandsdalen kan by på, smiler markedssjefen.