Sommerhilsensommerhilsen1sommerhilsen2

Pangstart på en innholdsrik høst

Perioden fremover kommer til å bli utfordrende og lærerikt for Det Norske Bransjemagasinet, som allerede er godt i gang med sesongens første magasin. Denne gangen kan leserne forvente seg et enda bedre innhold av variert kaliber.

Sommeren går mot slutten og igjen gjør alle seg klare til å komme tilbake på jobb og i skole. Forhåpentligvis har vi et par uker til med sol og varme, før høsten tar oss med sin fargerike prakt og kjølige og kortere dager. Vi her i redaksjonen kan melde om noen spennende måneder.


– For deg som liker bil og motor, så kommer høsten til å by på blant annet mange spennende artikler om alt fra de nye diesel-reglene til de ferskeste el-bilene, lover daglig leder og salgssjef for Det Norske Bransjemagasinet, Martin Johansson.


sommerhilsen3


Etter en strålende vår, har vi i dag flere kunder med løpende engasjement enn hva vi noensinne har hatt tidligere. Innspurten mot sommerferien var intens og krevende, men for et voksende magasin var det akkurat slik det burde være. Før feriemodusen ble skrudd på og badebuksen ble lagt klar, kom vi ut med et flunkende ferskt magasin.


– Vi jobbet hardt før ferien. Det var mange gode artikler å få ut, interessant statistikk å analysere og vi hadde hyggelige kunder å samarbeide med, sier Johansson.


– I høst er det fullt fokus på å fortsette med å utvikle vår voksende norske organisasjon. Vi har allerede, fra andre uken i august, fått med oss ytterligere tre nye dyktige kollegaer på teamet både i Oslo og i Trondheim, legger han til.


Med andre ord er vi allerede godt i gang og det er full fart både i Norge og i Sverige, hvor vår storesøster, Enterprise Magazine, utgis.


Høsten kommer til å by på massevis av fengende innhold, engasjerende nyheter og enda bedre distribusjonsformer! Her er det bare å glede seg og følge med!


Redaksjonssjef, Cornelia Koppang Henriksen.

Les mer...

2017-08-14 12.45

jemo8

Entreprenenør i Grenland bygger for fremtiden med ekspertise og lidenskap

Artikkel JEMO Entreprenør AS fra Skien, består av et dedikert team med dyktige fagarbeidere/medarbeidere som brenner for å levere godt håndverksmessig arbeid. Med lang erfaring, god kvalitet og en umiskjennelig...
isnitt7

Detaljrik og nyskapende boligfotografering tar boligen din til nye høyder

Artikkel iSnitt AS i Oslo, tilbyr boligfotograferingstjenester av høy kvalitet. I løpet av årene har selskapet ikke bare revolusjonert bransjen, men har også blitt en foretrukken leverandør av boligfotografering...
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv