Uten navn-1

Spar penger med smarte energiløsninger

Alt peker i retning av økende energikostnader uansett energikilde. Men store besparelser kan oppnås gjennom et programmerbart styringssystem som optimaliserer de tekniske funksjonene i et bygg.

ISI-Tech AS har siden 2005 utviklet og levert smarte flerfaglige energispareløsninger til bygninger. – Hovedformålet er å spare energi og forbedre inneklimaet i næringsbygg, sier daglig leder Åsmund Holand.

 

– Et konkurransefortrinn for våre styringssystemer er at de er enkle å tilpasse i eksisterende bygg siden vi baserer oss på åpne løsninger, sier daglig leder. – Og i nybygg kan man med ISI-Techs løsninger både møte og overgå de gjeldende kravene til energieffektivitet.


– Et stolt referanseprosjekt i så måte er Miljødirektoratets nye kontorbygg eid av Entra Eiendom, sier Holand. Bygget er et passivhus med meget lavt energiforbruk, og ISI-Tech har levert cirka 600 spjeld med innebygget romkontroll for behovsstyring av varme, ventilasjon og kjøling. 


181084


– Vi får lys, varme, ventilasjon, kjøling, solavskjerming og alle andre tekniske funksjoner i rommene i et bygg til å fungere optimalt opp mot faktisk behov, forteller Holand. – Da sløses det ikke med energi i rom når de står tomme.  I mange bygg står opptil 40 – 50 prosent av rommene tomme hele eller deler av dagen.


Daglig leder forteller at de har hjulpet byggeiere med energibesparelser lenge før det ble snakk om det grønne skiftet. – Og vi ser også at våre systemer bedrer komforten og inneklimaet, noe som er viktig for leietakerne, sier Holand.


– Når man vet at cirka 40 prosent av samlet energibruk i Norge går til bygninger, og at sparepotensialet i enkelte bygg kan være opp mot 60 prosent, forstår man at miljøgevinsten og etterspørselen etter våre løsninger er stor, sier Holand entusiastisk.


ISI-Tech utvikler sin egen programvare og kombinerer ulike komponenter og programmerbare produkter fra noen av de beste fabrikatene innen byggautomasjon og sentral driftskontroll.


181084uy


Og for driftsoperatørene har ISI-Tech gode web-baserte tjenester som gjør det enkelt å passe på at bygget driftes optimalt også over tid.

Daglig leder forteller at ISI-Tech allerede har samarbeid med noen automasjonsfirma og tekniske entreprenører som selger og leverer løsningene videre i sitt geografiske område.


– Men markedet er større enn hva vi rekker over, derfor søker vi enda flere samarbeidspartnere. –Så om det sitter noen etablerte eller nye firma som vil være med å ta dette markedet sammen med oss - ta kontakt! oppfordrer Holand.


Han legger til at de som vil tilby ISI-Techs løsningskonsept til egne kunder, vil få bistand til befaringer, prosjektering, dokumentasjon, teknisk support og annen hjelp.

Les mer...

2018-03-05 10.15

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
ilder3

Omdefinerer teknologi med nyskapende teknologiløsninger

Artikkel Ilder AS i Bergen er en teknologibedrift som utvikler digitale løsninger for nasjonale og internasjonale selskaper. Med et åpent sinn for ukonvensjonelle løsninger og nye bruksområder, jobber Ilder tett...

Kontaktinformasjon

  • ISI-Tech
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    74 01 69 50
  • Adresse:
    Ravns gate 17B, 7600 Levanger
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv