systembygg5systembygg1systembygg2systembygg3systembygg4systembygg6systembygg7systembygg8systembygg9

Kvalitet og lang erfaring hos ledende leverandør av systemvegger, glassvegger, himlinger, datagulv, foldevegger og solskjerming

System-Bygg AS, har 30 års erfaring med tømrertjenester. Med fokus på levering og montering av tak- og veggsystem for bedrifter, kommuner og offentlige bygg, er Mesterbedriften fra Mandal til å stole på.

Mandalbedriften System-Bygg AS som holder til Jåbæk industriområde i Lindesnes kommuneble startet av daglig leder Robert Frydnes far 14. september 1994Per Stusvik starteSystem-Bygg sammen mebyggmester Jon Arild Gislefoss fra Vennesla. DGislefoss sluttet noen år senere, gikk bedriften over frsnekkertjenester til å fokusere på levering og montering av innvendige systemvegger, kontorfrontvegger med glassfelt og dørerog innredningsarbeid for næringslivet og det offentlige i Kristiansand-området. 

– Min far drev System-Bygg frem til år 2004, samtidig som jeg jobbe ute i feltetJeg hadde elite oppholda jeg jobbet for en konkurrerende virksomhet, men kom tilbake i 200og har vært daglig ledesiden, fortelleRobert Frydnes.  


Flere spennende prosjekter 
Det geografiske nedslagsfeltet strekker seg fra Flekkefjord til Arendal, med hovedvekt på Kristiansand og MandalEtter aRobert tok over driften av System-Bygg, har Mesterbedriften meseks ansatte økt omsetningsmessigmed flere spennende prosjekteKristiansanog Mandal oppgjennom årene. 

– Vi monterer systemvegger, glassvegger, systemhimlinger og innvendige dører til veggene. Vi leverer også datagulv, og solskjerming  det er noe vi har levert mye av til skoler og kommunerutdyper Robert. 

Når det gjelder fagene, kommer System-Bygg i mange tilfeller til et ferdig, tomt lokale hvor de setter opp innvendige skillevegger og kontorfronter, innvendig enkelttømring samt bygging av garderober med våtromsplater, møterom og kontorer med glassvegger og systemhimlinger. De fleste av produktene System-Bygg leverer, er dessuten ferdig overflatebehandlet. 

 Ofte starter det med at kundene ringer og spør om jeg kan reise ut på befaring. Noen kunder ønsker også å ansette flere, og trenger flere kontorer. I de tilfellene kan vi dele opp lokalene slik at det blir plass og vi hjelper til med å utnytte arealene. Deretter setter jeg i gang med å skisse og tegne opp, før jeg legger frem et forslag og prisejobben, forklareRobert.  


Ekstra morsomt med lange prosjekt 
Det er blitt mange av de storegode prosjektene de siste åreneSystem-Bygg ble nylig ferdig med referanseprosjekteVanse skole; et stort oppdrag hvor de leverte glassvegger og himlinger. Robert trekker frem Kildeteater og konserthus i Kristiansand som enda et viktig referanseprosjekt: 

– Vi innredet øvingsrom, korridorer og fellesarealerlimet teppefliser i slusene inn til teatersalen, og leverte sort himling i FoajéenDet er ekstra morsomt med slike prosjekt som pågår under lang tid, konstaterer Robert med et smil. Det ideelle er å ha en litt stor jobb som varer lenge, kombinert med småjobber som kontorertillegger han.  


System-Bygg leverte også alt av innvendige vegger og kontorfronter til Kristiansand Rådhus på oppdrag fra Kristiansand kommune, og var også en viktig bidragsyter til Buen kulturhus i Mandahvor de leverte systemhimlinger og med leverandør av teleskoptribune. 


 Gjennom Kruse Smith fikk vi også estor jobb ved å innrede Mandal Hotellhvor vi leverte og monterte innvendige gipsvegger, systemhimlinger i korridorene og foajeen, alle hotellrom samt hotellkjøkkenet og restauranten 

Robert understreker at de har gode og lange samarbeid med sinleverandører; blant annet Time Interiør i Sandnes og himlingsleverandøren Glava  som dessuten er aktører som er kjent for sitt storfokus på gjenbrukbare og miljøvennlige materialer.  

– Noe vi legger spesielt stor vekt på i bedriften er opprydning etter oppdrag. Det er vi spesielt gode på, og man kan nesten ikke se at vi har vært der når vi er ferdigeVi får mye skryt for at vi er så ryddige, omange synes det er utrolig at vi nesten ikke etterlater et spor etter oss, humrer han 

En foretrukken leverandør 
Den ydmyke daglige lederen understreker også at han har et ekstra stort fokus på bedriftshelse ved å ivareta helsen til sine ansatte. 

– Jeg har fem ansatte og kan ikke drive bedriften alene, derfor er det viktig at mine ansatte trives godt på jobb og har godhelseforhold mens de er på jobb, understreker Robert.  

Ette30 år i drift, er System-Bygg fortsatt en foretrukken aktør i Mandal og Kristiansand. Robert opplever at gangen fortsatt estor, og ser en lys fremtid med flere spennendoppdrag i ordreboka.  

– Vi får god respons, og jeg føler vi er svært konkurransedyktige. Hadde vi ikke vært det, hadde vi nok ikke eksistert i over 30 år, avslutter Robert muntert. 


Les mer...

2024-10-01 09.00

stansefabrikken1

Norges ledende elektroskap-leverandør til topps med målrettet vekststrategi

Artikkel Stansefabrikken Products AS, er en norsk bedrift som spesialiserer seg på tavleproduksjon og distribusjon av produkter til elektrobransjen, med hovedfokus på elektroskap og kapslinger. Med en voldsom vekst...
bergenprohousing4

Overnattingsløsninger til kort- og langtidsprosjekter i Bergen skaper fornøyde ansatte

Artikkel Bergen Prohousing AS, tilbyr komfortable og fullt møblerte overnattingsleiligheter av god kvalitet, for ansatte som reiser mye og jobber i Bergen. Uansett om man ønsker å bo på hotell, i en leilighet eller...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv