solheimkjott_6solheimkjott_1solheimkjott_2solheimkjott_3solheimkjott_4solheimkjott_8solheimkjott_7solheimkjott_5solheimkjott_9

Ekte kjøtt på beina

På Danmarksplass i Bergen er du aldri langt unna pølser, posteier, pateer, biffer, fileter og spekemat. For i 85 år har Solheim Kjøtt levert ekte og fersk kjøttmat samt alskens tilbehør, til sultne bergensere.

Solheim Kjøtt kan friste med et imponerende stort spekter av egenproduserte delikatesser – laget helt fra bunnen av. I tillegg har butikken gått inn i catering og kantinedrift, slik at ekspertisen og smakene i Solheim Kjøtt også kan oppleves ute.



– Vi har ligget i 85 år på samme stedet. Og det er ikke mange igjen i Bergen som har egenproduksjon og egenutsalg, som vi har, forteller daglig leder Bjarte Birkeland.

Spesielt kjente er butikken for sine pølser, som kommer i 35 varianter. Men Solheim Kjøtt har det meste, inkludert både rent kjøtt og ferdigmarinerte godsaker, og tilbehør som potetsalat, pastasalat og sauser. Det innebærer at man herfra kan ta med seg førsteklasses råvarer, og så glede seg over å lage mat i eget kjøkken, eller at man kan få en mer eller mindre fiks ferdig middag.



– I Solheim Kjøtt er det fagkunnskap bak disken. Folk får råd og tips om alt fra servering, til forslag til retter. Skal du lykkes i denne bransjen er det alfa og omega med kompetanse. Du må ha de riktige folkene på de riktige stedene, understreker Birkeland.



Med catering- og kantinevirksomhet, sørger Solheim Kjøtt også for god kost i form av selskapsmat, møtemat og overtidsmat, selvsagt også inn mot næringslivet. Men Birkeland kan mer enn bare å levere maten, han leier også ut kokker og servitører – om man for eksempel ønsker et arrangement hvor det tilberedes et helstekt lam på stedet.


I catering-menyen er det også mye å velge mellom for dem som skal feire livets store markeringer med en stor fest – enten det er dåp, bryllup eller konfirmasjon. Solheim Kjøtt har koldtbord til alle anledninger, et stort utvalg av kaker, gryteretter, snitter og grillmat – og mye mer!



Med så mange jern i ilden, er det heller ingenting som går til spille i Solheim Kjøtt. Mens svinn utgjør en stor utfordring for mange andre butikker, finner alt sin plass i det brede utvalget til kjøttforretningen på Danmarksplass.


– Det er fantastisk gøy å jobbe i mitt fag. I Solheim Kjøtt er det god service og gode produkter. Kundene stoler på oss, og folk er flinke til å gi tilbakemeldinger, avslutter Birkeland.

Les mer...

2022-02-11 15.00

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv