Launchpoint1Launchpoint2Launchpoint3Launchpoint4Launchpoint5

Skaper suksesshistorier med digitale tjenester

Med skreddersydde webutviklingstjenester og digitale markedsføringsløsninger, er Launchpoint din bedrifts utgangspunkt for digital suksess.

Launchpoint AS i Larvik er et webutviklingsselskap med spesialkompetanse på søkemotoroptimalisering, skreddersydde websideløsninger og hjemmesideanalyser. Selskapet er resultatet av ideologien til den superengasjerte og drevne gründeren Torbjørn Kristensen; en ideologi som går ut på å tilby skreddersydd hjelp for bedrifter som ønsker å lykkes digitalt.  

Oppnår suksess digitalt 
Torbjørn startet enkeltmannsforetaket TK Webdesign og Kultur i 2017, og utviklet det hele videre til navnet og konseptet Launchpoint i 2020. I fjor startet han et AS, og har allerede hjulpet mangfoldige bedrifter med profilering og markedsføring.  


– Launchpoint skal være ditt startpunkt, og hos oss får man hjelp til å komme i gang. Vi har en rekke tjenester vi kan hjelpe kundene med – både for kunder som er helt i startfasen og for kunder som er godt i gang med sin bedrift, forteller Torbjørn med stort engasjement.  

Torbjørn trekker på smilebåndet når han tenker tilbake på sin barndom. Som guttunge vokste han opp med en stor nysgjerrighet for teknikk og koding, og fikk sitt første oppdrag som programmerer allerede som 15-åring. Rundt 2016-2017 var han lærling ved IT-firmaet Inforte, der han raskt fikk mye ansvar. Motivasjonen til å starte for seg selv kom snikende, og i 2017 opprettet han et enkeltmannsforetak.  

– Den gang drev jeg mye med teater, film og TV i tillegg til websideløsningerLaunchpoint driver hovedsakelig med nettsider, og det har vært kjernen helt siden den gang jeg startet i Inforte, utdyper han. Launchpoint tilbyr alt innenfor nettsider; WordpressWixShopify, design, utvikling og oppsett. Vi kan lage skreddersydde løsninger helt fra bunnen av dersom kunden har et spesifikt behov, og vi kan også tilby ulike programmeringstjenester som applikasjoner og API-løsninger, fortsetter Torbjørn. 


Fremgang med personlig engasjement 
Torbjørn er utdannet fullstack-programmerer, og har inngående kompetanse innen HTML, CSSJS, PHP og Java. De siste årene har han også fått flere forespørsler fra kunder som ønsker hjelp med annonsering, og har derfor tilegnet seg gode ferdigheter i annonsering via Google og Meta.  

– Vi kan også gi våre kunder økonomiveiledning- og rådgivning, hvor vi kommer inn på regnskap og automatisering for et billigere og mer effektivt regnskap med AI og automatiserte prosesser. Samtidig har vi en partner som er autorisert regnskapsfører og som kan bistå med regnskapet for våre kunder, informerer Torbjørn.  

Launchpoint har også nylig lansert et lavterskeltilbud når det gjelder søkemotoroptimalisering, SEO. 

–  Vi bruker en time på å sjekke om en kundes webside er SEO-optimalisert, sidens design, konverteringsopptimalisering og lignende, og har et uforpliktende møte med kunden etterpå. De trenger ikke å bruke oss etter det, men det er selvfølgelig veldig hyggelig om de gjør det, forteller Torbjørn.  

Med sin varierte bakgrunn og sitt sosiale vesen, er det mange av Torbjørns kunder som har valgt å benytte seg av Launchpoint nettopp på grunn av hans personlige egenskaper og brede kjennskap til ulike bransjer.  

– Jeg er en veldig energisk person som kan snakke for meg. Jeg kan også ringe på vegne av kunder for å selge inn deres produkter, og et firma i Stavanger sendte meg faktisk til Kina i november i fjor for å håndhilse på en leverandør og få på plass en avtale, flirer han.  


Per i dag består Launchpoint av Torbjørn og ytterligere én ansatt, selv om han ser for seg en større organisasjon i tiden fremover. Han avslører at han er på leting etter ansatte med god kompetanse innen IT, annonsering, webdesign og programmering.  

– Min ambisjon er å ansette noen flere som kan avlaste meg, men det er en prosess å ansette de riktige folkene. Til nå har det fungert veldig bra, og det er fordi jeg rett og slett vil være best på det jeg driver med, poengterer Torbjørn.  

En ressurs for å lykkes 
I 2023 fikk Launchpoint en større kontrakt som gjorde at det fort ballet på seg med kunder som hadde blitt anbefalt å «ta kontakt med Torbjørn i Launchpoint».  

– Kompetanse er veldig viktig for meg. Hos Launchpoint får kundene den hjelpen de trenger, og er det noe jeg ikke kan, kobler jeg på andre personer slik at vi får løst det, understreker han.  

Torbjørn utdyper at han ønsker å være en partner som også er med på reisen videre, og en stor del av Launchpoints verdigrunnlag er å være litt frempå. Han ser at kundene også får mest ut av dette. Derfor blir kundene tett fulgt opp via SMS, mail, telefon og kundebesøk.  

– Vi får ofte skryt for å være en verdifull ressurs for selskapene vi samarbeider med. Kundene vet at de alltid kan ta kontakt med meg hvis de trenger hjelpog jeg tror det er noe de virkelig setter pris på, avslutter Torbjørn Kristensen. 

Les mer...

2024-10-01 06.30

safenor5

Grossist med store ambisjoner: Fra liten grossist til ledende leverandør av det beste sikkerhetsutstyret

Artikkel Grossisten Safenor AS, tilbyr produkter innen sikkerhet, og er en viktig leverandør av dykkerutstyr, verneutstyr og kompressorer for forsvaret, brannvesen, politi og olje- og gassindustrien. Med ny B2B-nettbutikk,...
asbestutstyr5

Eliminerer faren med asbest med høy kompetanse og riktig utstyr

Artikkel Med samme kompetanserike eiere, har totalleverandøren Asbest Utstyr AS og Asbestkompetanse AS, alt man trenger for å utføre en trygg og vellykket asbestsanering.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv