183026viksetra2183026viksetra3183026viksetra4

Korteste veien til hytta fra Oslo

Liker du tanken på å kjøre halvannen time hjemmefra og være på hytta? Vikerfjell er Oslos nærmeste høyfjell, og her kan du få bygget drømmehytta raskt og enkelt.

Høystandard-tomtene fra 1,5 til 3 mål med åpen utsikt og 10 mil med skiløyper og fiske- og badevann. Nei, du må faktisk ikke til Beitostølen eller Hemsedal for å finne ditt eget lille høyfjellsparadis. Vikerfjell ligger knappe halvannen time fra Oslo, og 45 minutter fra Hønefoss, og gir fantastiske naturopplevelser hele året. Dette er noe Paal Anders Strande fra Tosseviksetra AS og Pål Krogstad fra Eventyrhytter AS har skjønt. Sammen tilbyr de hyttetomter i Tosseviksetra hyttefelt og bygger din eventyr- eller tradisjonshytte helt etter dine ønsker.

Eventyrhytter AS har fabrikk i Åmot i Modum, og hyttene er norskproduserte og kortreiste.

– Eventyrhytter har en del utskjæringer som passer fint på Vikerfjell, og Tradisjonshytta er mer stilren med stavramme. Begge hyttestilene er produserte i Norge, og er solide tilpasset norske forhold, sier Krogstad.


Han forteller at om de ikke har en ferdighytte som passer kunden, så både tegner og produserer de tilpasset hver enkeltes behov.

– Her oppe finner vi tomter sammen på Tosseviksetra og så tilpasser vi og bygger en hytte etter kundens ønske. Vi hjelper kunden gjennom hele prosjektet, også ved å planlegge beliggenheten. Det er ikke bare ferdighytter som spretter opp, her får de en egendesignet hytte.

Strande driver med salget av tomtene, men også med grunnarbeidet på hyttetomtene.

– Tomtene er fra 1,5 til 3 mål og er i en prisklasse fra 600.000 til én million. Hyttene har en utbygningsgrad fra 120 til 225 kvadratmeter, og det er en kiosk og varmestue tilknyttet alle tomtene.



Både Strande og Krogstad legger vekt på friheten man får på Vikerfjell i forhold til de andre omliggende hyttefjellene.

– Her er det alle fasiliteter med turområder for sommer og vinter med 10 mil skiløyper og over 40 fiskevann i området. Der man også kan bade. På Vikerfjell er det ikke så trangt som det kanskje er på Hemsedal eller Beitostølen, her har du luft rundt deg og det er åpent og fint med en fantastisk utsikt, sier Krogstad.


Hundespann er også en populær aktivitet i område, med egne løyper for hundekjøring.

Gutta i Tosseviksetra AS og Eventyrhytter AS tar seg av byggesøknaden i hytteprosessen, og om alt er klargjort kan den være ferdig på under 14 dager forteller Strande.

– Om du er glad i hyttelivet og liker stillhet så er dette plassen for deg, smiler han.

Les mer...

2018-05-29 13.00

teamsecurity1

Lokal sikkerhetsaktør med nasjonale ambisjoner

Artikkel Team Security AS, har gjennom oppkjøp og en sterk organisk vekst blitt en spennende og etterlengtet utfordrer på sikkerhetsmarkedet i Norge. – Det er på høy tid at de store vaktselskapene får en nasjonal...
novotek1

Fra penn og papir til skyløsninger og KI: Novotek hjelper bedrifter med industriell digitalisering

Artikkel Novotek hjelper industribedrifter med optimalisering og digitalisering av produksjonen, med avanserte løsninger for blant annet automasjon, skyteknologi og kunstig intelligens. – Vi har store vekstambisjoner...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv