Stilling som Back Office-medarbeider, deltid

Det Norske Bransjemagasinet er i vekst, og vi søker derfor etter en deltids Back Office-medarbeider til å bidra i å drive selskapet videre.

Vi ser for oss at du er en som

Er student innen økonomi og administrative fag.

Ser på deg selv som organisert og trives å jobbe etter protokoller og gitte systemer.

Kan flytende norsk, skriftlig og muntlig.
Gode datakunnskaper og gjerne relevant kontorbakgrunn. 

Det er en fordel om du har erfaring innen Podio.


Arbeidsoppgaver

Som Back Office-medarbeider skal du du i all hovedsak drive med kontor-og administrasjonsrelaterte arbeideroppgaver. Du vil arbeide med saksbehandling, føre inn kundeinformasjon i våre systemer og sende ut ordrebekreftelser. Det er avgjørende for oss at du er en som kan arbeide strukturert og effektivt.


photo-1494707924465-e1426acb48cb


Hos oss får du

Superhyggelige kollegaer i et sosialt og engasjert miljø
Innblikk i alt fra produktutvikling og produksjon, til kampanjer og merkevarebygging

Ta del i strategiutvikling, analyse og gjennomføring av lærerike prosjekter


Din arbeidsplass vil være på Det Norske Bransjemagasinets kontor i Nydalen. Vi ser i utgangspunktet for oss at du kan jobbe hver mandag. Stillingen har en 20% stillingsbrøk.


Søknad med CV sendes til soknad@norskebransjemagasinet.no snarest. Søknaden markeres ”Back Office-medarbeider”. Har du spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med salgssjef Martin Johansson på tlf nummer 406 02 217.


Vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer...

2018-04-09 13.30

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
aoplia7

Slik kan kunstig intelligens forbedre fremtidens applikasjonsutvikling

Artikkel Aplia AS, har levert helhetlige IT-tjenester for kunder i ulike bransjer og sektorer siden 2008, og var tidlig ute med å levere brukervennlige apper og nyskapende webapplikasjoner. Nå ønsker den digitale...
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv