– Spennende med private prosjekt

HR Snekkerlag i Åsgårdstrand er drevne i å sette opp elementhus gjennom samarbeid med utbyggere – nå tar de ivrig sats inn på privatmarkedet for å utvide kunnskapen.

– Det er så spennende å holde på med private prosjekter, du føler virkelig at du får brukt kompetansen, sier eier og daglig leder Anders Sæterlid.

HR Snekkerlag med beliggenhet i Horten ble startet i 2015. Siden oppstart har Sæterlid gjennom kontakter og samarbeidspartnere i firmaet hatt prosjekter med utbyggere i området og satt opp 14 elementhus. Sammensetting av elementer, takjobber, innsetting av dører og vinduer og noe renovering for kommunen har vært arbeidet, og nå retter snekkerlaget satsningen mot det private markedet.


181026åaaa


– Vi skal få opprettet en nettside og kjøre en liten kampanje for å komme oss inn på privatmarkedet, forteller Sæterlid om planene for nyåret.

– Da skal vi satse litt på omkledning av bygg, takjobber, indre rehabiliteringsprosjekt og større bygg, sier tømreren.

Han legger til at de holder på med kurs for våtromssertifikater for å kunne tilby full pakkeløsning til sine kunder.

Ingen slurv og rot
Snekkerfirmaet hadde ved oppstart seks mann i staben og er nå tre fulltidsansatte. Daglig leder har selv ti års erfaring innen tømrerfaget, og har tidligere jobbet for Robin Christensen Snekkerservice før han fant ut at han ville starte for seg selv. Sæterlid forteller at de etter en utskiftning i HR Snekkerlag AS siden oppstart, står med en gjeng ivrige ansatte som alle er med på å dra lasset i samme retning.


181026åodssss


– Etter utskiftningen ble det veldig mye bedre. Alle er ivrige, alle vil rydde etter seg og ta de fem minuttene ekstra på slutten av dagen for å være med å dra lasset, sier Sæterlid.

­– Jeg vil at vi skal fremstå som profesjonelle og kvalitetsbevisste, kommer til avtalt tid, gjør det som vi blir bedt om og kanskje litt ekstra, og alltid ha et godt rykte på oss. At vi ikke slurver og at det ikke er rotete på byggeplassen og sånt – det har jeg vært opptatt av.

Nye utfordringer
HR Snekkerlag tar oppdrag fra Sandefjord til Holmestrand, og Sæterlid forteller at de ivrer etter å ta fatt på nye oppdrag.


181026åpdsäå


– Vi har vært heldige og har kommet innenfor mange store utbyggere – det er derfor vi har så mye nybygg. Nå skal det bli gøy med litt nye utfordringer og da lærer man litt mer hele veien, sier Sæterlid.

Les mer...

2018-01-15 16.00

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
jemo8

Entreprenenør i Grenland bygger for fremtiden med ekspertise og lidenskap

Artikkel JEMO Entreprenør AS fra Skien, består av et dedikert team med dyktige fagarbeidere/medarbeidere som brenner for å levere godt håndverksmessig arbeid. Med lang erfaring, god kvalitet og en umiskjennelig...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv