Det lille ekstra på Amfi Larvik

12. november feirer Amfi Larvik sin femårsdag. Det skal selvsagt feires! Da blir det enda mer fest og moro, i et senter som alltid kan by på liv og røre for både larvikinger og tilreisende. Senter leder Stine Tvedt og hennes kolleger er opptatt av å bidra til et levende lokalsamfunn.

Hele 40 butikker venter kundene innenfor dørene i Amfi Larvik. Det er alt fra klær, til interiør, til leker, til Vinmonopol. Beliggenheten kunne knapt vært bedre, midt i bykjernen ved Larvik Torg. Så hit kommer kundene fra både fjernt og nært.
  — Det har ikke alltid vært kjøpesenter i Larvik sentrum. I 2006 begynte prosjektet med å bygge et sentrumssenter, og det stod ferdig i 2009. Så 12. november har vi 5-årsjubileum, og det skal vi selvfølgelig feire! Da blir det mye aktiviteter og ting som skjer, lover Stine.
  Hun kan fortelle om en god miks av butikker på senteret. Dels er det kjedebutikker, som Cubus og Kappahl, og dels er det lokale eiere, som er med på å sette et unikt særpreg på Amfi Larvik.
— Lekebutikken Crazy Shop, for eksempel, er full av kostymer og morosaker. Særlig turistene synes det er morsomt å handle i de mer spesielle butikkene, så det er fint å ha en blanding, understreker Stine.
  Senteret har samtidig et nært samarbeid med Larvik by. For by og senter er gjensidig avhengig av hverandre. Amfi er i dag Norges største senterkjede, med 74 sentre rundt om i landet. I Larvik er de kun deleid av Amfi, med 50 % i Amfi og 50 % lokale krefter.
  — Visjonen vår er å være et folkelig senter, som har et nært samarbeid med lokalsamfunnet. Vi skal skape opplevelser for kundene, og det skjer noe hos oss nesten hver eneste lørdag. Handle kan man gjøre hvor som helst, men hos oss får kundene den lille ekstra opplevelsen.

Les mer...

2014-09-16 09.17

theship5

Revolusjonerer shippingbransjen: Fremsynt app automatiserer dataene mellom skip og land

Artikkel Med fokus på effektivisering og sanntidsdata i shippingbransjen, har det norske techselskapet The Ship AS, utviklet en app som automatiserer dataene mellom skip og land.
ABC Kontor9

Vestlandets største gjenbruksbutikk for brukte kontormøbler lanserer ny designtjeneste

Artikkel ABC Kontor, er Vestlandets største gjenbruksbedrift innenfor brukte kontormøbler. Med sitt nye designkonsept og egen interiørdesigner, kan gjenbruksbutikken i Fyllingsdalen nå både designe og levere ferdige...
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv