bergenprohousing4bergenprohousing1bergenprohousing9bergenprohousing2bergenprohousing3bergenprohousing5bergenprohousing6bergenprohousing7bergenprohousing8bergenprohousing10

Overnattingsløsninger til kort- og langtidsprosjekter i Bergen skaper fornøyde ansatte

Bergen Prohousing AS, tilbyr komfortable og fullt møblerte overnattingsleiligheter av god kvalitet, for ansatte som reiser mye og jobber i Bergen. Uansett om man ønsker å bo på hotell, i en leilighet eller studioleilighet, er målet alltid at man skal føle seg som hjemme.

Bergen Prohousing AS tilbyr boliger til bedrifter med ansatte på langtids- eller korttidsoppdrag. De legger vekt på viktigheten av å skape et hjemlig miljø for ansatte som tilbringer mye tid borte fra hjemmet, og sikrer en høy kvalitet på sine boliger i Bergen.   

Utleieleiligheter til proffmarkedet 
Frode Solberg styrer den generelle driften av boligene i Bergen Prohousing, og jobber mye med kunder. Han forteller at selskapet ble startet for tre år siden, og er eid av eiendomsaktøren; MTB Gruppen. 

– Det hele begynte med at man hadde behov for innkvartering i sinegne selskaper, og så har man bygget selskapet videre ved å tilby utleieleiligheter til proffmarkedet, sier Solberg innledningsvis.  

Bergen Prohousing er størst på prosjekter der ingeniørpersonell skal være i Bergen over en tid, i tillegg til utførende personell som er i Bergen kortere og lengere perioder. Kontraktene kan være på alt fra minimum en uke, til langtidsleie over flere måneder og år. Man sørget blant annet for at BaneNors spanske underleverandør; Asvi, fikk husly til alle sine ansatte i et prosjekt som strakk seg over fire år.  

– Ledende personell og ingeniører kommer ofte til Bergen for å jobbe innenfor olje og gass, da markedet her er større. Personellet som utfører arbeid i Bergen er ofte hjemmehørende i en annen by eller et annet land, og bor her i kortere perioder. Siden jeg har en bakgrunn innenfor olje og gass, kjenner jeg derfor prosjektene godt og vet behovene til bransjen, understreker Solberg. 

Skal føles som et hjem 
Solberg har selv vært på reisefot i lengre perioder, og har vært med på å utforme boligene slik han selv hadde satt pris på, om det var han som skulle bo der. Han har flere ganger opplevd å bli plassert i leiligheter som er uegnet og hvor renholdet er dårlig, og legger derfor stor vekt på at Bergen Prohousings leiligheter både skal se og føles som et hjem. 


– Man skal føle at man bor på et hotell hos oss, konstaterer Solberg og smiler. Vi får mange tilbakemeldinger fra våre kunder om at deres ansatte trives i boligene våre og synes det er kjekt å bo på en plass med kjøkkenhvor de kan lage sine egne måltider hver dag. Etter en lang arbeidsdag har man også et behov for å slappe av i sofaen, sier Solberg og utdyper: 

– Kan man komme til et hjem, finner man en helt annen ro og får en bedre hverdag.  


Bergen Prohousing har innleid vaskepersonell som hver uke går inn i leilighetene og skifter sengetøy og utfører husvask. De har også vaktmestere som sørger for at saker og ting er i tipp-topp stand. Samtidig skal kundene bli nøye fulgt opp i løpet av oppholdet, og de samme leilighetene tilbys ofte til de samme leietakerne etter en friperiode eller til neste prosjekt foreligger.  

– Vi ønsker å levere et utelukkende godt produkt ved å kunne tilby trygge og ordentlige boliger til gjestene, der det brann- og bygningstekniske er i orden. Samtidig får man det man betaler for:  

Dersom en arbeidsgiver er sterkt presset på økonomi, blir kvaliteten på boligen lavere enn forventningen fra de ansatte. Det blir noe man tar med seg inn i arbeidshverdagen og kanskje prater om med kollegaene. Det segmentet har vi valgt å holde oss helt unna, og vi har satt et minimum for å kunne levere et godt produkt som vi vet at alle blir fornøyde med, poengterer Solberg.  

Stor vekst i vente 
Med unntak av fellesferien har leilighetene jevne besøk gjennom hele året, og Solberg tror at profesjonelle overnattingsleiligheter er en bransje som kommer til å vokse veldig. Når Bergen Prohousing har nye leiligheter å tilby, blir de som regel bebodde med en gang, og med en omsetning som har vokst fra 35 millioner i fjor til over 55 millioner i år, tror Solberg at veksten bare vil fortsette.  


– Vi har snakket mye om å bygge opp en merkevare, og vi håper at Bergen Prohousing skal bli den foretrukne leverandøren av denne tjenesten i Bergen. Man må hele tiden være «på» for å lykkes i markedet, og jeg ser at vi gjør mye riktig når vi stadig vekk får forespørsler fra kunder vi ikke har hørt om før, men som har hørt om oss gjennom andre, avslutter Frode Solberg.  

Les mer...

2024-10-01 18.00

elmec3

Nystartet elektromekanisk selskap satser stort nasjonalt med blå-grønn satsning

Artikkel Det nystartede elektromekaniske firmaet Elmec AS i Farsund, tilbyr elektromekaniske tjenester til industri-, offshore- og energisektoren, og satser for fullt på det blå-grønne skiftet. – Elmec er et...
safenor5

Grossist med store ambisjoner: Fra liten grossist til ledende leverandør av det beste sikkerhetsutstyret

Artikkel Grossisten Safenor AS, tilbyr produkter innen sikkerhet, og er en viktig leverandør av dykkerutstyr, verneutstyr og kompressorer for forsvaret, brannvesen, politi og olje- og gassindustrien. Med ny B2B-nettbutikk,...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • BERGEN PROHOUSING AS
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      975 90 647
    • Adresse:
      Nedre Korskirkeallmenningen 1 A, 5017 BERGEN
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv