zynkron2zynkron1zynkron3zynkron4zynkron5zynkron6

Autorisert regnskapsbyrå styrker tilstedeværelsen i Glåmdalsregionen

Zynkron AS i Kongsvinger, er et autorisert regnskapsbyrå som hjelper bedrifter med rådgivning og regnskap. – Vi har et ønske om å være synkrone og ha de beste løsningene, fastslår daglig leder Mats Stenseng.

Det autoriserte regnskapsbyrået Zynkron AS, ble etablert i 1999 og har avdelinger på Kongsvinger, SkarnesSand og MagnorDet hele startet med Resultat Regnskap Kongsvinger AS, før man etter hvert kjøpte opp selskapet Regnskapskontoret Glaamdal DA. De to selskapene med til sammen 12 ansatte, flyttet inn i nåværende lokaler i 2020 i Kongsvinger og endret da navn til Zynkron AS.  

– Kontoret på Magnor kommer vi til å avvikle fra nyttår da vi ser det er mer hensiktsmessig med en økt tilstedeværelse i Kongsvinger. Siden Odal Sparebank nå har blitt største eier i Zynkron AS, flytter vi derfor inn til Odal Sparebanks lokaler i Kongsvinger i oktober, forteller Mats Stenseng, som har vært daglig leder Zynkron AS siden 2019.  

Gode og pålitelige tjenester 
Zynkron AS jobber målrettet med strategier som bygger på solid bransjekunnskap og kompetanseutvikling internt i selskapet. Regnskapsbyråets brede tjenestespekter omfatter regnskapsføring, økonomisk rådgivning, virksomhetsstyring, lønnsberegninger, rapportering og utbetaling, etablering og omstrukturering av eksisterende selskapersamt teknisk support. De bistår også bedrifter med å samle alt av bedriftens økonomi på et sted, og deres målsetning er å alltid tilby gode, innovative og pålitelige løsninger 

– Bakgrunnen til navnet vårt er at vi ønsker å være synkrone og ha de beste løsningene i markedet, poengterer Stenseng. Vi har hatt en god organisk vekst i løpet av årene, og etter at vi nylig slo oss sammen med Odal Regnskapskontor er vi i dag i overkant av 35 ansatte, sier Stenseng, som forteller videre at fokuset nå ligger på å samkjøre Zynkron AS og Odal Regnskapskontor AS til ett selskap.  

Automatiserte prosesser forenkler hverdagen 
Det har skjedd mye i regnskapsbransjen de siste ti årene, spesielt med tanke på digitalisering og AI. Nyløsninger og mer effektive måter å jobbe på, har endret bransjen for alltid, og ifølge Stenseng åpner de nye arbeidsmetodene opp for å kunne hjelpe enda flere bedrifter med regnskapet.  


– Det er en variert jobb som har blitt enda mer variert med åreneFør hadde vi store permer og satte oss ned med kundene, men nå er det mer digitale løsninger. Kundene kan blant annet gå inn på programmene selv i større grad enn før. Dialogen med kundene er tettereog vi har mer kontakt med kundene i dag. 

– Det er det som er gøy, tillegger avdelingsleder for Sand, Merete Andreassen. Alle sier at regnskapsføreryrket vil dø ut i takt med at det blir mer automatisert, men det vil nok ikke skjeIsteden ser vi at det dreier seg mer mot kontrollering og rådgivning, og det er mindre av de manuelle arbeidsoppgavene, fortsetter hun.  

Tiden som spares ved å benytte seg av automatiserte prosesser og programmer, kan isteden benyttes til å betjene enda flere kunder. I dag har Zynkron AS en svært variert kundekrets med virksomheter innenfor håndverkerbransjen, bygg og anlegg, eiendom og transport.  


For Zynkron AS har arbeidsmengden holdt seg på et stabilt nivå i løpet av årene, og de har enn så lenge aldri hatt en eneste nedgang – selv ikke under koronapandemien.  

– Covid hadde motsatt effekt på oss, og vi fikk mer å gjøre siden veldig mange bedrifter trengte hjelp med støtteordninger. Vi fikk plutselig litt andre arbeidsoppgaver enn vi vanligvis hadde, men det var egentlig bare gøy, smiler Andreassen 

Søker medarbeidere 
Zynkron består blant annet av siviløkonomer, statsautoriserte revisorer og statsautoriserte regnskapsførere, og ifølge Andreassen og Stenseng råder det stor mangel på regnskapsførere på landsbasisSelv om det er mange regnskapsbyråer i nærområdet opplever Stenseng at det er nok kunder til alle, og han understreker at de er åpne for nye ansettelser i Zynkron AS 

– Vi har ansatte med et stort aldersspenn fra 25 til 70 år, og vi er alltid åpne for søknader. Men man må like å jobbe med mennesker og helst være en menneskekjenner siden vi jobber med kunder i mange forskjellige bransjer. Dette er en fin arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø og gode systemer som tar vare på de ansatteavslutter Mats Stenseng.  

Les mer...

2024-09-17 13.45

ecograve2

Løser gravplassproblematikken med bærekraftig og økonomisk metode

Artikkel EcoGrave AS har spesialisert seg på bærekraftige, kostnadseffektive og verdige begravelsesløsninger for gravferdsbransjen – med hovedvekt på gjenbruk av gravarealer ved kalking.
ohbetong1

Imponerende miljøfokus hos Bergens eldste frittstående betongaktør

Artikkel Betongselskapet OH Betong AS, har levert kvalitetsbetong siden 1967 og har gjennom tre generasjoner utviklet seg til å bli en pioner innen miljøvennlig betongproduksjon.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv